Al onze catering opdrachten zijn maatwerk. Maar om u toch een idee te geven wat wij voor u kunnen betekenen, hieronder een voorbeeld van enkele buffetten die wij hebben verzorgd. Vanaf 25 personen.

 

fingerfood gerechten buffetten vanaf 25 personen

deze gerechten worden geserveerd in kleine glazen en sideplates bordjes

 

gebakken runder carpaccio met roquefort en avocado créme

salade van sesam en kipfilet met soja dressing

gegrilde tongschar met augurk en limoenmayonaise

koude pasta salade met tomaat, basilicum en gegrilde mulfilet

bonbon van kalfsvlees gevuld met feta kaas salade

terrine van eenden lever met appeltjes en stroop

zalm tartaar met kapertjes en groene kruiden

 

warme ‘eventjes anders” gerechten

Japanse noodles met kip en koriander,rode ui ,en knoflook

parelhoederfilet in gerold met rucolasla en op witlof en lichte honingsaus

tagliatelle met roerbakken groenten en parmenzaanse kaas

gegrilde lams saté met  cajun mix en ketjap knoflook saus en gebakken uitjes

tomaten risotto,pesto van peterselie en zeewolf

 

snel buffet voor de snelle gasten

zomer buffet

spaghetti met Italiaanse kruiden lekker op smaak gebracht met bolognese saus

kuiken filet geserveerd in een lekkere paprika saus met crème fraich

salade van koolsla en ananas met room en druiven

salade van tomaten en komkommer en basilicum dressing

tomaat en ander brood

winter buffeten

gehakt balletjes geserveerd in een peper saus

ovenschotel van gemarineerde witlof en gegratineerd met ham en kaas

boerenkool stampotje met sukade vlees en jus

salade van rode kool met appeltjes

geserveerd met lekker brood

koudbuffet

koude penne salade met paddenstoelen en kip

visterrine met een saffraan mayonaise

griekse komkomersalade met een pittige varkenslende

artisjoken salade ,boontjes,olijven en paddenstoelen

carpaccio van ossenhaas ,pesto,pijnboompitjes, kaas vlokken en spekjes

geserveerd met diverse brood soorten ,boter,en tapenades

 

er kunnen eventueel ook warme gerechten ter aanvulling van de koude gerechten

geserveerd worden

bv. kalfslende in zijn geheel gebraden met kalfsjus en truffel

baarsfilet bedekt met tomaten tapenade in de oven gegaard

 

oosters buffet

gewokt rundvlees  en champignons zachtjes gegaard in oestersaus

met Chinese kruiden gefrituurde kabeljauw stukjes

kip cashew roergebakken met verse groente ketjap

Thaise taugé salade

sushi bar met diverse soorten sushi