Al onze catering opdrachten zijn maatwerk. Wij zijn afhankelijk van het aanbod van de markt op het moment dat wij voor u gaan koken. Wij serveren graag vis, vlees en groenten van het seizoen. Maar om u toch een idee te geven wat wij voor u kunnen betekenen, hieronder een voorbeeld van enkele diners die wij hebben verzorgd. Vanaf 10 personen.

 

Diners (vanaf 10 personen)

 

Voorgerechten

 

overheerlijke terrine van gevogelte met stukjes ganzenlever en een waterkers salade met truffelroom

terrine van zalm en gepocheerde tongfilet met een tomaten salade en mosterddille saus

kalfs vitello op een boontjes salade met tonijn crème en pesto

carpaccio Ossenhaas ouderwets lekker zo als het hoort

Japanse sashimi diverse rauwe vis met sesam/ketjap dressing

 

soepen

vegetarische Shi-thakebouillon waarin reepjes ei en bieslook

Thaise kokos soep met makreel en koriander en Spaanse peper

mosterd soepje met Hollandse garnalen en coquilles

 

warme tussengerechten

 

stukje heilbot met pied de mouton schuimige saus van parmenzaanse kaas

medaillon van kophaas gebakken met knoflook  en laurier.

warme tussen gerechten met een gamba `s saus van gamba

stukje geroosterde tonijn met gebakken kweepeer en saus van limoen

 

hoofdgerechten

 

plakjes kalfs lende met trompet de la morte paddenstoelen verse pasta  en roer gebakken courgette

stukje gebakken zeeduivel met risotto van crab en een saus van knolselderij

parelhoenderfilet met fondue aardappels en roquette sla jus van cepes

 

desserts

 

saté van Engelse en Franse kaas soorten met stroop en rogge brood

kletskop met hazelnoten-ijs en tiramisu

parfait van pernod met compôte van rood fruit

fruit salade met vanille ijs en koude sabayon